Personal

 • Caroline Röjthammar
  Tandläkare
  Caroline är tandläkare sedan 2003. Hon har arbetat som lärare på Tandvårdshögskolan i Malmö, och som tandläkare i Folktandvården, på Smile samt hos Team Saksi i Norrköping. Caroline brukar få beröm av tandvårdsrädda patienter för sitt stora lugn och tålamod .

  För att ständigt utvecklas och uppdatera sina kunskaper brukar Caroline gå kurser inom Tandläkarförbundets regi och hos andra kursgivare.

  Caroline är fullvärdig medlem i SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry, för att uppnå en mycket hög kvalitetsnivå i sina behandlingar.

  Carolines bästa tips: 2-2-2-regeln, dvs. borsta tänderna 2 gånger om dagen, med 2 cm fluortandkräm, i 2 minuter. Skölj inte bort tandkrämen med vatten utan sila skummet en minut innan du spottar ut. Kom ihåg att borsta tungan också!
 • Åsa Burgman
  Tandsköterska
  Åsa har varit tandsköterska sedan 1980-talet och har arbetat på kliniken i Skärblacka sedan 1996. Åsa är klinikens motor som ser till att allt fungerar, att instrumenten är rena och steriliserade, hon bokar in patienter och kan även ge förebyggande tandvård.

  Åsas bästa tips mot karies: det är småätandet som gör frätandet!
 • Maria Nouia
  Tandhygienist
  Maria har arbetat som legitimerad tandhygienist sedan 2011, först på Folktandvården i Gällivare och sedan Folktandvården i Ryd i Linköping.
  Maria har även en undersköterskeutbildning och har arbetat på vårdboende i Linköping. Förutom svenska och engelska kan Maria även tala assyriska.

  Marias bästa tips: en ren tand får varken tandlossning eller karies!
/